Tamil Meaning of cytisus scoparius
சைடிசஸ் ஸ்கோபரியஸ்
Other Tamil words related to சைடிசஸ் ஸ்கோபரியஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of cytisus scoparius
- cytisus ramentaceus => சைட்டிசஸ் ரெமென்டேசியஸ்
- cytisus multiflorus => சைட்டிசஸ் மல்டிஃப்ளோரஸ்
- cytisus albus => சைடிசஸ் ஆல்பஸ்
- cytisus => சைட்டிசஸ்
- cytidine => சைடிடின்
- cytherea => சைதீரியா
- cytesis proliferus => சைடெசிஸ் புரோலிஃபெரஸ்
- cystopteris montana => சிஸ்டோப்டெரிஸ் மோண்டானா
- cystopteris fragilis => சிஸ்டோப்டெரிஸ் ஃப்ராகிலிஸ்
- cystopteris bulbifera => சைஸ்டோப்டெரிஸ் பல்பிஃபெரா
- cytoarchitectonic => சைட்டோஆர்க்கிடெக்டோனிக்
- cytoarchitectonics => சைட்டோ-ஆர்க்கிடெக்டோனிக்ஸ்
- cytoarchitectural => சைட்டோஆர்க்கிடெக்சுரல்
- cytoarchitecture => சைட்டோஆர்கிடெக்சர்
- cytochrome => சைட்டோகுரோம்
- cytochrome c => சைட்டோகுரோம் சி
- cytogenesis => சைட்டோஜெனேசிஸ்
- cytogenetic => சைட்டோஜெனடிக்
- cytogenetical => சைட்டோஜெனெடிகல்
- cytogeneticist => சைட்டோஜெனெடிசிஸ்ட்
Definitions and Meaning of cytisus scoparius in English
cytisus scoparius (n)
deciduous erect spreading broom native to western Europe; widely cultivated for its rich yellow flowers
FAQs About the word cytisus scoparius
சைடிசஸ் ஸ்கோபரியஸ்
deciduous erect spreading broom native to western Europe; widely cultivated for its rich yellow flowers
No synonyms found.
No antonyms found.
cytisus ramentaceus => சைட்டிசஸ் ரெமென்டேசியஸ், cytisus multiflorus => சைட்டிசஸ் மல்டிஃப்ளோரஸ், cytisus albus => சைடிசஸ் ஆல்பஸ், cytisus => சைட்டிசஸ், cytidine => சைடிடின்,