Tamil Meaning of cytesis proliferus
சைடெசிஸ் புரோலிஃபெரஸ்
Other Tamil words related to சைடெசிஸ் புரோலிஃபெரஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of cytesis proliferus
- cystopteris montana => சிஸ்டோப்டெரிஸ் மோண்டானா
- cystopteris fragilis => சிஸ்டோப்டெரிஸ் ஃப்ராகிலிஸ்
- cystopteris bulbifera => சைஸ்டோப்டெரிஸ் பல்பிஃபெரா
- cystopteris => சிஸ்டோப்டெரிஸ்
- cystoplegia => சிஸ்டோபிளஜியா
- cystophora cristata => ஹுட் ஓடு சீல்
- cystophora => சிஸ்டோபோரா
- cystoparalysis => சிஸ்டோபேராலிசிஸ்
- cystolith => சிஸ்டோலித்
- cystoid macular edema => சிஸ்டாய்டு மாக்குலர் எடிமா
- cytherea => சைதீரியா
- cytidine => சைடிடின்
- cytisus => சைட்டிசஸ்
- cytisus albus => சைடிசஸ் ஆல்பஸ்
- cytisus multiflorus => சைட்டிசஸ் மல்டிஃப்ளோரஸ்
- cytisus ramentaceus => சைட்டிசஸ் ரெமென்டேசியஸ்
- cytisus scoparius => சைடிசஸ் ஸ்கோபரியஸ்
- cytoarchitectonic => சைட்டோஆர்க்கிடெக்டோனிக்
- cytoarchitectonics => சைட்டோ-ஆர்க்கிடெக்டோனிக்ஸ்
- cytoarchitectural => சைட்டோஆர்க்கிடெக்சுரல்
Definitions and Meaning of cytesis proliferus in English
cytesis proliferus (n)
shrub of Canary Islands having bristle-tipped oblanceolate leaves; used as cattle fodder
FAQs About the word cytesis proliferus
சைடெசிஸ் புரோலிஃபெரஸ்
shrub of Canary Islands having bristle-tipped oblanceolate leaves; used as cattle fodder
No synonyms found.
No antonyms found.
cystopteris montana => சிஸ்டோப்டெரிஸ் மோண்டானா, cystopteris fragilis => சிஸ்டோப்டெரிஸ் ஃப்ராகிலிஸ், cystopteris bulbifera => சைஸ்டோப்டெரிஸ் பல்பிஃபெரா, cystopteris => சிஸ்டோப்டெரிஸ், cystoplegia => சிஸ்டோபிளஜியா,