Tamil Meaning of cystic fibrosis
சிஸ்டிக் ஃபைப்ரோசிஸ்
Other Tamil words related to சிஸ்டிக் ஃபைப்ரோசிஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of cystic fibrosis
- cystic breast disease => சிஸ்டிக் மார்பக நோய்
- cystic artery => சிஸ்டிக் ஆர்ட்டரி
- cystic => சிஸ்டிக்
- cysteine => சிஸ்டீன்
- cyst => சிஸ்ட்
- cyrus the younger => சைரஸ் தி யங்கர்
- cyrus the great => சைரஸ் தி கிரேட்
- cyrus the elder => சைரஸ் தி எல்டர்
- cyrus mccormick => சைரஸ் மெக் கொர்மிக்
- cyrus ii => சைரஸ் II
- cystic fibrosis transport regulator => சிஸ்டிக் ஃபைப்ரோசிஸ் டிரான்ஸ்போர்ட் ரெகுலேட்டர்
- cystic mastitis => சிஸ்டிக் மாஸ்டிடிஸ்
- cystic vein => ப்யூட்டிகா சிரை
- cystine => சிஸ்டைன்
- cystitis => சிஸ்டிடிஸ்
- cystocele => சிஸ்டோசீல்
- cystoid macular edema => சிஸ்டாய்டு மாக்குலர் எடிமா
- cystolith => சிஸ்டோலித்
- cystoparalysis => சிஸ்டோபேராலிசிஸ்
- cystophora => சிஸ்டோபோரா
Definitions and Meaning of cystic fibrosis in English
cystic fibrosis (n)
the most common hereditary disease; the child's lungs and intestines and pancreas become clogged with thick mucus; caused by defect in a single gene; no cure is known
FAQs About the word cystic fibrosis
சிஸ்டிக் ஃபைப்ரோசிஸ்
the most common hereditary disease; the child's lungs and intestines and pancreas become clogged with thick mucus; caused by defect in a single gene; no cure is
No synonyms found.
No antonyms found.
cystic breast disease => சிஸ்டிக் மார்பக நோய், cystic artery => சிஸ்டிக் ஆர்ட்டரி, cystic => சிஸ்டிக், cysteine => சிஸ்டீன், cyst => சிஸ்ட்,