Tamil Meaning of cysteine
சிஸ்டீன்
Other Tamil words related to சிஸ்டீன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of cysteine
- cyst => சிஸ்ட்
- cyrus the younger => சைரஸ் தி யங்கர்
- cyrus the great => சைரஸ் தி கிரேட்
- cyrus the elder => சைரஸ் தி எல்டர்
- cyrus mccormick => சைரஸ் மெக் கொர்மிக்
- cyrus ii => சைரஸ் II
- cyrus hall mccormick => சைரஸ் ஹால் மெக்கார்மிக்
- cyrus => சைரஸ்
- cyrtomium aculeatum => சைர்டோமியம் அக்யூலியேட்டம்
- cyrtomium => சைர்டோமியம்
- cystic => சிஸ்டிக்
- cystic artery => சிஸ்டிக் ஆர்ட்டரி
- cystic breast disease => சிஸ்டிக் மார்பக நோய்
- cystic fibrosis => சிஸ்டிக் ஃபைப்ரோசிஸ்
- cystic fibrosis transport regulator => சிஸ்டிக் ஃபைப்ரோசிஸ் டிரான்ஸ்போர்ட் ரெகுலேட்டர்
- cystic mastitis => சிஸ்டிக் மாஸ்டிடிஸ்
- cystic vein => ப்யூட்டிகா சிரை
- cystine => சிஸ்டைன்
- cystitis => சிஸ்டிடிஸ்
- cystocele => சிஸ்டோசீல்
Definitions and Meaning of cysteine in English
cysteine (n)
an amino acid containing sulfur that is found in most proteins; oxidizes on exposure to air to form cystine
FAQs About the word cysteine
சிஸ்டீன்
an amino acid containing sulfur that is found in most proteins; oxidizes on exposure to air to form cystine
No synonyms found.
No antonyms found.
cyst => சிஸ்ட், cyrus the younger => சைரஸ் தி யங்கர், cyrus the great => சைரஸ் தி கிரேட், cyrus the elder => சைரஸ் தி எல்டர், cyrus mccormick => சைரஸ் மெக் கொர்மிக்,