Tamil Meaning of cyrus the elder
சைரஸ் தி எல்டர்
Other Tamil words related to சைரஸ் தி எல்டர்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of cyrus the elder
- cyrus mccormick => சைரஸ் மெக் கொர்மிக்
- cyrus ii => சைரஸ் II
- cyrus hall mccormick => சைரஸ் ஹால் மெக்கார்மிக்
- cyrus => சைரஸ்
- cyrtomium aculeatum => சைர்டோமியம் அக்யூலியேட்டம்
- cyrtomium => சைர்டோமியம்
- cyrillic alphabet => சிரிலிக் எழுத்துக்கள்
- cyrillic => சிரிலிக்
- cyrilliaceae => சிரிலியேசியா
- cyrilla racemiflora => சைரிலா ரேசிமிஃப்ளோரா
- cyrus the great => சைரஸ் தி கிரேட்
- cyrus the younger => சைரஸ் தி யங்கர்
- cyst => சிஸ்ட்
- cysteine => சிஸ்டீன்
- cystic => சிஸ்டிக்
- cystic artery => சிஸ்டிக் ஆர்ட்டரி
- cystic breast disease => சிஸ்டிக் மார்பக நோய்
- cystic fibrosis => சிஸ்டிக் ஃபைப்ரோசிஸ்
- cystic fibrosis transport regulator => சிஸ்டிக் ஃபைப்ரோசிஸ் டிரான்ஸ்போர்ட் ரெகுலேட்டர்
- cystic mastitis => சிஸ்டிக் மாஸ்டிடிஸ்
Definitions and Meaning of cyrus the elder in English
cyrus the elder (n)
king of Persia and founder of the Persian Empire (circa 600-529 BC)
FAQs About the word cyrus the elder
சைரஸ் தி எல்டர்
king of Persia and founder of the Persian Empire (circa 600-529 BC)
No synonyms found.
No antonyms found.
cyrus mccormick => சைரஸ் மெக் கொர்மிக், cyrus ii => சைரஸ் II, cyrus hall mccormick => சைரஸ் ஹால் மெக்கார்மிக், cyrus => சைரஸ், cyrtomium aculeatum => சைர்டோமியம் அக்யூலியேட்டம்,