Tamil Meaning of chicken out
கோழையாக இரு
Other Tamil words related to கோழையாக இரு
Nearest Words of chicken out
- chicken mousse => சிக்கன் மவுஸ்
- chicken marengo => சிக்கன் மாரெங்கோ
- chicken manure => கோழி உரம்
- chicken louse => கோழியின் பேன்
- chicken liver => சிக்கன் லீவர்
- chicken little => சிக்கன் லிட்டில்
- chicken leg => சிக்கன் லெக்
- chicken kiev => சிக்கன் கீவ்
- chicken hawk => சிக்கன் ஹாக்
- chicken feed => சிக்கன் ஃபீட்
- chicken paprika => சிக்கன் பேப்பிரிக்கா
- chicken paprikash => சிக்கன் பேப்ரிக்காஷ்
- chicken pox => அம்மை
- chicken provencale => சിക്കன் புரோவென்செல்
- chicken purloo => சிக்கன் புர்லூ
- chicken roundworm => கோழி வட்டப்புழு
- chicken run => சிக்கன் ரன்
- chicken salad => சிக்கன் சாலட்
- chicken sandwich => சிக்கன் சாண்ட்விச்
- chicken scratch => சிக்கன் ஸ்க்ரேட்ச்
Definitions and Meaning of chicken out in English
chicken out (v)
remove oneself from an obligation
FAQs About the word chicken out
கோழையாக இரு
remove oneself from an obligation
பின்வாங்கு,பின்னால் வா,பின்வாங்கு,காப் அவுட்,பணிதல்,பின்வாங்கு,dışarı çık,மறுக்க,திரும்ப பெறுதல்,கைவிட
ஒட்டிக்கொள்,தோதுபடு,பின்பற்றவும் (மற்றும்),நிறைவு செய்யுங்கள்,மதிப்பு,வைத்துக் கொள்,திருப்தி செய்,நிறைவேற்று
chicken mousse => சிக்கன் மவுஸ், chicken marengo => சிக்கன் மாரெங்கோ, chicken manure => கோழி உரம், chicken louse => கோழியின் பேன், chicken liver => சிக்கன் லீவர்,