Tamil Meaning of chicken provencale
சിക്കன் புரோவென்செல்
Other Tamil words related to சിക്കன் புரோவென்செல்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of chicken provencale
- chicken pox => அம்மை
- chicken paprikash => சிக்கன் பேப்ரிக்காஷ்
- chicken paprika => சிக்கன் பேப்பிரிக்கா
- chicken out => கோழையாக இரு
- chicken mousse => சிக்கன் மவுஸ்
- chicken marengo => சிக்கன் மாரெங்கோ
- chicken manure => கோழி உரம்
- chicken louse => கோழியின் பேன்
- chicken liver => சிக்கன் லீவர்
- chicken little => சிக்கன் லிட்டில்
- chicken purloo => சிக்கன் புர்லூ
- chicken roundworm => கோழி வட்டப்புழு
- chicken run => சிக்கன் ரன்
- chicken salad => சிக்கன் சாலட்
- chicken sandwich => சிக்கன் சாண்ட்விச்
- chicken scratch => சிக்கன் ஸ்க்ரேட்ச்
- chicken snake => சிக்கன் பாம்பு
- chicken soup => சிக்கன் சூப்
- chicken stew => சிகன் ஸ்ட்யூ
- chicken stock => சிக்கன் ஸ்டாக்
Definitions and Meaning of chicken provencale in English
chicken provencale (n)
chicken cooked in a sauce made with tomatoes, garlic, and olive oil
FAQs About the word chicken provencale
சിക്കன் புரோவென்செல்
chicken cooked in a sauce made with tomatoes, garlic, and olive oil
No synonyms found.
No antonyms found.
chicken pox => அம்மை, chicken paprikash => சிக்கன் பேப்ரிக்காஷ், chicken paprika => சிக்கன் பேப்பிரிக்கா, chicken out => கோழையாக இரு, chicken mousse => சிக்கன் மவுஸ்,