Tamil Meaning of chicken purloo
சிக்கன் புர்லூ
Other Tamil words related to சிக்கன் புர்லூ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of chicken purloo
- chicken provencale => சിക്കன் புரோவென்செல்
- chicken pox => அம்மை
- chicken paprikash => சிக்கன் பேப்ரிக்காஷ்
- chicken paprika => சிக்கன் பேப்பிரிக்கா
- chicken out => கோழையாக இரு
- chicken mousse => சிக்கன் மவுஸ்
- chicken marengo => சிக்கன் மாரெங்கோ
- chicken manure => கோழி உரம்
- chicken louse => கோழியின் பேன்
- chicken liver => சிக்கன் லீவர்
- chicken roundworm => கோழி வட்டப்புழு
- chicken run => சிக்கன் ரன்
- chicken salad => சிக்கன் சாலட்
- chicken sandwich => சிக்கன் சாண்ட்விச்
- chicken scratch => சிக்கன் ஸ்க்ரேட்ச்
- chicken snake => சிக்கன் பாம்பு
- chicken soup => சிக்கன் சூப்
- chicken stew => சிகன் ஸ்ட்யூ
- chicken stock => சிக்கன் ஸ்டாக்
- chicken taco => சிக்கன் டாக்கோ
Definitions and Meaning of chicken purloo in English
chicken purloo (n)
thick stew made of rice and chicken and small game; southern U.S.
FAQs About the word chicken purloo
சிக்கன் புர்லூ
thick stew made of rice and chicken and small game; southern U.S.
No synonyms found.
No antonyms found.
chicken provencale => சിക്കன் புரோவென்செல், chicken pox => அம்மை, chicken paprikash => சிக்கன் பேப்ரிக்காஷ், chicken paprika => சிக்கன் பேப்பிரிக்கா, chicken out => கோழையாக இரு,