Tamil Meaning of chicken liver
சிக்கன் லீவர்
Other Tamil words related to சிக்கன் லீவர்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of chicken liver
- chicken little => சிக்கன் லிட்டில்
- chicken leg => சிக்கன் லெக்
- chicken kiev => சிக்கன் கீவ்
- chicken hawk => சிக்கன் ஹாக்
- chicken feed => சிக்கன் ஃபீட்
- chicken farm => கோழிப் பண்ணை
- chicken drumstick => கால்
- chicken cordon bleu => சிக்கன் கார்டன் ப்ளூ
- chicken coop => சிகன் கூப்
- chicken casserole => சிக்கன் கேசரோல்
- chicken louse => கோழியின் பேன்
- chicken manure => கோழி உரம்
- chicken marengo => சிக்கன் மாரெங்கோ
- chicken mousse => சிக்கன் மவுஸ்
- chicken out => கோழையாக இரு
- chicken paprika => சிக்கன் பேப்பிரிக்கா
- chicken paprikash => சிக்கன் பேப்ரிக்காஷ்
- chicken pox => அம்மை
- chicken provencale => சിക്കன் புரோவென்செல்
- chicken purloo => சிக்கன் புர்லூ
Definitions and Meaning of chicken liver in English
chicken liver (n)
liver of a chicken used as meat
FAQs About the word chicken liver
சிக்கன் லீவர்
liver of a chicken used as meat
No synonyms found.
No antonyms found.
chicken little => சிக்கன் லிட்டில், chicken leg => சிக்கன் லெக், chicken kiev => சிக்கன் கீவ், chicken hawk => சிக்கன் ஹாக், chicken feed => சிக்கன் ஃபீட்,