Tamil Meaning of chicken little
சிக்கன் லிட்டில்
Other Tamil words related to சிக்கன் லிட்டில்
Nearest Words of chicken little
- chicken leg => சிக்கன் லெக்
- chicken kiev => சிக்கன் கீவ்
- chicken hawk => சிக்கன் ஹாக்
- chicken feed => சிக்கன் ஃபீட்
- chicken farm => கோழிப் பண்ணை
- chicken drumstick => கால்
- chicken cordon bleu => சிக்கன் கார்டன் ப்ளூ
- chicken coop => சிகன் கூப்
- chicken casserole => சிக்கன் கேசரோல்
- chicken cacciatore => சிக்கன் கசியடோர்
- chicken liver => சிக்கன் லீவர்
- chicken louse => கோழியின் பேன்
- chicken manure => கோழி உரம்
- chicken marengo => சிக்கன் மாரெங்கோ
- chicken mousse => சிக்கன் மவுஸ்
- chicken out => கோழையாக இரு
- chicken paprika => சிக்கன் பேப்பிரிக்கா
- chicken paprikash => சிக்கன் பேப்ரிக்காஷ்
- chicken pox => அம்மை
- chicken provencale => சിക്കன் புரோவென்செல்
Definitions and Meaning of chicken little in English
chicken little (n)
a fictional character who was hit on the head with an acorn and believed that the sky was falling
FAQs About the word chicken little
சிக்கன் லிட்டில்
a fictional character who was hit on the head with an acorn and believed that the sky was falling
காசான்ட்ரா,தோற்ற்வாதம்,துயரபாடுபவர்,அழிவுநாள் செய்தியாளர்,துன்பம்,ஃபேடலிஸ்ட்,கையால் துவர்
நம்பிக்கையாளர்,பொலியன்னா
chicken leg => சிக்கன் லெக், chicken kiev => சிக்கன் கீவ், chicken hawk => சிக்கன் ஹாக், chicken feed => சிக்கன் ஃபீட், chicken farm => கோழிப் பண்ணை,