Tamil Meaning of bartlett pear
ப்ரட்லெட் பேர்
Other Tamil words related to ப்ரட்லெட் பேர்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of bartlett pear
- bartlett => ப்ர்ட்லெட்
- bartlesville => பார்ட்லெஸ்வில்
- bartle frere => பார்ட்டில் ப்ரேர்
- bartizan => பார்டிசான்
- bartholomew tide => பர்தலோமியு பண்டிகை
- bartholomeu diaz => பர்தலோமிவோ டயஸ்
- bartholomeu dias => பார்த்தலோமியூ டயாஸ்
- bartholin => பர்தோலின்
- bartholdi => பார்த்தோல்டி
- barthold george niebuhr => பார்த்தோல்ட் ஜார்ஜ் நைபுஹர்
- bartok => பார்ட்டோக்
- bartolome esteban murillo => பர்த்லோமியோ எஸ்ட்பான் முரில்லோ
- bartolomeo alberto capillari => பர்டோலோமியோ ஆல்பெர்டோ கபிலாரி
- bartolomeo prignano => பார்டோலோமியோ பிரிக்னானோ
- bartolomeo vanzetti => பார்ட்டோலொமியோ வான்செட்டி
- bartolommeo eustachio => பார்டோலோமியோ யுஸ்டாச்சியோ
- barton => பார்ட்டன்
- bartonia => பார்டோனியா
- bartram => பார்ட்ராம்
- bartramia => பர்ட்ராமியா
Definitions and Meaning of bartlett pear in English
bartlett pear (n)
juicy yellow pear
FAQs About the word bartlett pear
ப்ரட்லெட் பேர்
juicy yellow pear
No synonyms found.
No antonyms found.
bartlett => ப்ர்ட்லெட், bartlesville => பார்ட்லெஸ்வில், bartle frere => பார்ட்டில் ப்ரேர், bartizan => பார்டிசான், bartholomew tide => பர்தலோமியு பண்டிகை,