Tamil Meaning of bartle frere
பார்ட்டில் ப்ரேர்
Other Tamil words related to பார்ட்டில் ப்ரேர்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of bartle frere
- bartizan => பார்டிசான்
- bartholomew tide => பர்தலோமியு பண்டிகை
- bartholomeu diaz => பர்தலோமிவோ டயஸ்
- bartholomeu dias => பார்த்தலோமியூ டயாஸ்
- bartholin => பர்தோலின்
- bartholdi => பார்த்தோல்டி
- barthold george niebuhr => பார்த்தோல்ட் ஜார்ஜ் நைபுஹர்
- barthelme => பர்தெல்மி
- barth => பார்த்
- bartery => பண்டமாற்று
- bartlesville => பார்ட்லெஸ்வில்
- bartlett => ப்ர்ட்லெட்
- bartlett pear => ப்ரட்லெட் பேர்
- bartok => பார்ட்டோக்
- bartolome esteban murillo => பர்த்லோமியோ எஸ்ட்பான் முரில்லோ
- bartolomeo alberto capillari => பர்டோலோமியோ ஆல்பெர்டோ கபிலாரி
- bartolomeo prignano => பார்டோலோமியோ பிரிக்னானோ
- bartolomeo vanzetti => பார்ட்டோலொமியோ வான்செட்டி
- bartolommeo eustachio => பார்டோலோமியோ யுஸ்டாச்சியோ
- barton => பார்ட்டன்
Definitions and Meaning of bartle frere in English
bartle frere (n)
a living fossil or so-called `green dinosaur'; genus or subfamily of primitive nut-bearing trees thought to have died out 50 million years ago; a single specimen found in 1994 on Mount Bartle Frere in eastern Australia; not yet officially named
FAQs About the word bartle frere
பார்ட்டில் ப்ரேர்
a living fossil or so-called `green dinosaur'; genus or subfamily of primitive nut-bearing trees thought to have died out 50 million years ago; a single specime
No synonyms found.
No antonyms found.
bartizan => பார்டிசான், bartholomew tide => பர்தலோமியு பண்டிகை, bartholomeu diaz => பர்தலோமிவோ டயஸ், bartholomeu dias => பார்த்தலோமியூ டயாஸ், bartholin => பர்தோலின்,