Tamil Meaning of bartizan
பார்டிசான்
Other Tamil words related to பார்டிசான்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of bartizan
- bartholomew tide => பர்தலோமியு பண்டிகை
- bartholomeu diaz => பர்தலோமிவோ டயஸ்
- bartholomeu dias => பார்த்தலோமியூ டயாஸ்
- bartholin => பர்தோலின்
- bartholdi => பார்த்தோல்டி
- barthold george niebuhr => பார்த்தோல்ட் ஜார்ஜ் நைபுஹர்
- barthelme => பர்தெல்மி
- barth => பார்த்
- bartery => பண்டமாற்று
- bartering => பொருட்கள் பரிமாற்றம்
- bartle frere => பார்ட்டில் ப்ரேர்
- bartlesville => பார்ட்லெஸ்வில்
- bartlett => ப்ர்ட்லெட்
- bartlett pear => ப்ரட்லெட் பேர்
- bartok => பார்ட்டோக்
- bartolome esteban murillo => பர்த்லோமியோ எஸ்ட்பான் முரில்லோ
- bartolomeo alberto capillari => பர்டோலோமியோ ஆல்பெர்டோ கபிலாரி
- bartolomeo prignano => பார்டோலோமியோ பிரிக்னானோ
- bartolomeo vanzetti => பார்ட்டோலொமியோ வான்செட்டி
- bartolommeo eustachio => பார்டோலோமியோ யுஸ்டாச்சியோ
Definitions and Meaning of bartizan in English
bartizan (n.)
A small, overhanging structure for lookout or defense, usually projecting at an angle of a building or near an entrance gateway.
FAQs About the word bartizan
பார்டிசான்
A small, overhanging structure for lookout or defense, usually projecting at an angle of a building or near an entrance gateway.
No synonyms found.
No antonyms found.
bartholomew tide => பர்தலோமியு பண்டிகை, bartholomeu diaz => பர்தலோமிவோ டயஸ், bartholomeu dias => பார்த்தலோமியூ டயாஸ், bartholin => பர்தோலின், bartholdi => பார்த்தோல்டி,