Tamil Meaning of bartholin
பர்தோலின்
Other Tamil words related to பர்தோலின்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of bartholin
- bartholomeu dias => பார்த்தலோமியூ டயாஸ்
- bartholomeu diaz => பர்தலோமிவோ டயஸ்
- bartholomew tide => பர்தலோமியு பண்டிகை
- bartizan => பார்டிசான்
- bartle frere => பார்ட்டில் ப்ரேர்
- bartlesville => பார்ட்லெஸ்வில்
- bartlett => ப்ர்ட்லெட்
- bartlett pear => ப்ரட்லெட் பேர்
- bartok => பார்ட்டோக்
- bartolome esteban murillo => பர்த்லோமியோ எஸ்ட்பான் முரில்லோ
Definitions and Meaning of bartholin in English
bartholin (n)
Danish physician who discovered Bartholin's gland (1585-1629)
FAQs About the word bartholin
பர்தோலின்
Danish physician who discovered Bartholin's gland (1585-1629)
No synonyms found.
No antonyms found.
bartholdi => பார்த்தோல்டி, barthold george niebuhr => பார்த்தோல்ட் ஜார்ஜ் நைபுஹர், barthelme => பர்தெல்மி, barth => பார்த், bartery => பண்டமாற்று,