Tamil Meaning of bartholomew tide
பர்தலோமியு பண்டிகை
Other Tamil words related to பர்தலோமியு பண்டிகை
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of bartholomew tide
- bartizan => பார்டிசான்
- bartle frere => பார்ட்டில் ப்ரேர்
- bartlesville => பார்ட்லெஸ்வில்
- bartlett => ப்ர்ட்லெட்
- bartlett pear => ப்ரட்லெட் பேர்
- bartok => பார்ட்டோக்
- bartolome esteban murillo => பர்த்லோமியோ எஸ்ட்பான் முரில்லோ
- bartolomeo alberto capillari => பர்டோலோமியோ ஆல்பெர்டோ கபிலாரி
- bartolomeo prignano => பார்டோலோமியோ பிரிக்னானோ
- bartolomeo vanzetti => பார்ட்டோலொமியோ வான்செட்டி
Definitions and Meaning of bartholomew tide in English
bartholomew tide ()
Time of the festival of St. Bartholomew, August 24th.
FAQs About the word bartholomew tide
பர்தலோமியு பண்டிகை
Time of the festival of St. Bartholomew, August 24th.
No synonyms found.
No antonyms found.
bartholomeu diaz => பர்தலோமிவோ டயஸ், bartholomeu dias => பார்த்தலோமியூ டயாஸ், bartholin => பர்தோலின், bartholdi => பார்த்தோல்டி, barthold george niebuhr => பார்த்தோல்ட் ஜார்ஜ் நைபுஹர்,