Tamil Meaning of bartholomeu dias
பார்த்தலோமியூ டயாஸ்
Other Tamil words related to பார்த்தலோமியூ டயாஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of bartholomeu dias
- bartholomeu diaz => பர்தலோமிவோ டயஸ்
- bartholomew tide => பர்தலோமியு பண்டிகை
- bartizan => பார்டிசான்
- bartle frere => பார்ட்டில் ப்ரேர்
- bartlesville => பார்ட்லெஸ்வில்
- bartlett => ப்ர்ட்லெட்
- bartlett pear => ப்ரட்லெட் பேர்
- bartok => பார்ட்டோக்
- bartolome esteban murillo => பர்த்லோமியோ எஸ்ட்பான் முரில்லோ
- bartolomeo alberto capillari => பர்டோலோமியோ ஆல்பெர்டோ கபிலாரி
Definitions and Meaning of bartholomeu dias in English
bartholomeu dias (n)
Portuguese explorer who in 1488 was the first European to get round the Cape of Good Hope (thus establishing a sea route from the Atlantic to Asia) (1450-1500)
FAQs About the word bartholomeu dias
பார்த்தலோமியூ டயாஸ்
Portuguese explorer who in 1488 was the first European to get round the Cape of Good Hope (thus establishing a sea route from the Atlantic to Asia) (1450-1500)
No synonyms found.
No antonyms found.
bartholin => பர்தோலின், bartholdi => பார்த்தோல்டி, barthold george niebuhr => பார்த்தோல்ட் ஜார்ஜ் நைபுஹர், barthelme => பர்தெல்மி, barth => பார்த்,