Tamil Meaning of bartram
பார்ட்ராம்
Other Tamil words related to பார்ட்ராம்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of bartram
- bartonia => பார்டோனியா
- barton => பார்ட்டன்
- bartolommeo eustachio => பார்டோலோமியோ யுஸ்டாச்சியோ
- bartolomeo vanzetti => பார்ட்டோலொமியோ வான்செட்டி
- bartolomeo prignano => பார்டோலோமியோ பிரிக்னானோ
- bartolomeo alberto capillari => பர்டோலோமியோ ஆல்பெர்டோ கபிலாரி
- bartolome esteban murillo => பர்த்லோமியோ எஸ்ட்பான் முரில்லோ
- bartok => பார்ட்டோக்
- bartlett pear => ப்ரட்லெட் பேர்
- bartlett => ப்ர்ட்லெட்
Definitions and Meaning of bartram in English
bartram (n.)
See Bertram.
FAQs About the word bartram
பார்ட்ராம்
See Bertram.
No synonyms found.
No antonyms found.
bartonia => பார்டோனியா, barton => பார்ட்டன், bartolommeo eustachio => பார்டோலோமியோ யுஸ்டாச்சியோ, bartolomeo vanzetti => பார்ட்டோலொமியோ வான்செட்டி, bartolomeo prignano => பார்டோலோமியோ பிரிக்னானோ,