Tamil Meaning of asplenium ruta-muraria
அஸ்ப்ளேனியம் ருடா-முராரியா
Other Tamil words related to அஸ்ப்ளேனியம் ருடா-முராரியா
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of asplenium ruta-muraria
- asplenium rhizophyllum => ஆஸ்ப்ளீனியம் ரைசோஃபிலம்
- asplenium platyneuron => அஸ்ப்ளீனியம் பிளாடினியூரோன்
- asplenium pinnatifidum => அஸ்ப்ளெனியம் பின்னாட்டிஃபிடம்
- asplenium nigripes => அஸ்ப்ளெனியம் நைகிரிபெஸ்
- asplenium montanum => மலை ஆஸ்ప్ளெனியம்
- asplenium ceterach => அஸ்ப்ளெனியம் சிட்டெராச்
- asplenium bradleyi => ஆஸ்ப்ளேனியம் பிராட்லி
- asplenium billotii => ஆஸ்ப்ளெனியம் பிலோட்டி
- asplenium adiantum-nigrum => கருப்பு ஸ்ப்ளீன்
- asplenium => அஸ்ப்ளீனியம்
Definitions and Meaning of asplenium ruta-muraria in English
asplenium ruta-muraria (n)
small delicate spleenwort found on a steep slope (as a wall or cliff) of Eurasia and North America
FAQs About the word asplenium ruta-muraria
அஸ்ப்ளேனியம் ருடா-முராரியா
small delicate spleenwort found on a steep slope (as a wall or cliff) of Eurasia and North America
No synonyms found.
No antonyms found.
asplenium rhizophyllum => ஆஸ்ப்ளீனியம் ரைசோஃபிலம், asplenium platyneuron => அஸ்ப்ளீனியம் பிளாடினியூரோன், asplenium pinnatifidum => அஸ்ப்ளெனியம் பின்னாட்டிஃபிடம், asplenium nigripes => அஸ்ப்ளெனியம் நைகிரிபெஸ், asplenium montanum => மலை ஆஸ்ప్ளெனியம்,