Tamil Meaning of asplenium
அஸ்ப்ளீனியம்
Other Tamil words related to அஸ்ப்ளீனியம்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of asplenium
- asplenium adiantum-nigrum => கருப்பு ஸ்ப்ளீன்
- asplenium billotii => ஆஸ்ப்ளெனியம் பிலோட்டி
- asplenium bradleyi => ஆஸ்ப்ளேனியம் பிராட்லி
- asplenium ceterach => அஸ்ப்ளெனியம் சிட்டெராச்
- asplenium montanum => மலை ஆஸ்ప్ளெனியம்
- asplenium nigripes => அஸ்ப்ளெனியம் நைகிரிபெஸ்
- asplenium pinnatifidum => அஸ்ப்ளெனியம் பின்னாட்டிஃபிடம்
- asplenium platyneuron => அஸ்ப்ளீனியம் பிளாடினியூரோன்
- asplenium rhizophyllum => ஆஸ்ப்ளீனியம் ரைசோஃபிலம்
- asplenium ruta-muraria => அஸ்ப்ளேனியம் ருடா-முராரியா
Definitions and Meaning of asplenium in English
asplenium (n)
in some classification systems placed in family Polypodiaceae
FAQs About the word asplenium
அஸ்ப்ளீனியம்
in some classification systems placed in family Polypodiaceae
No synonyms found.
No antonyms found.
aspleniaceae => அஸ்ப்லீனியேசியே, aspish => விஷம், aspis => அஸ்பிஸ், aspiring => ஆசை கொண்ட, aspirin powder => அஸ்பிரின் தூள்,