Tamil Meaning of asplenium platyneuron
அஸ்ப்ளீனியம் பிளாடினியூரோன்
Other Tamil words related to அஸ்ப்ளீனியம் பிளாடினியூரோன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of asplenium platyneuron
- asplenium pinnatifidum => அஸ்ப்ளெனியம் பின்னாட்டிஃபிடம்
- asplenium nigripes => அஸ்ப்ளெனியம் நைகிரிபெஸ்
- asplenium montanum => மலை ஆஸ்ప్ளெனியம்
- asplenium ceterach => அஸ்ப்ளெனியம் சிட்டெராச்
- asplenium bradleyi => ஆஸ்ப்ளேனியம் பிராட்லி
- asplenium billotii => ஆஸ்ப்ளெனியம் பிலோட்டி
- asplenium adiantum-nigrum => கருப்பு ஸ்ப்ளீன்
- asplenium => அஸ்ப்ளீனியம்
- aspleniaceae => அஸ்ப்லீனியேசியே
- aspish => விஷம்
- asplenium rhizophyllum => ஆஸ்ப்ளீனியம் ரைசோஃபிலம்
- asplenium ruta-muraria => அஸ்ப்ளேனியம் ருடா-முராரியா
- asplenium scolopendrium => ஆஸ்ப்ளீனியம் ஸ்கோலப்பென்ட்ரியம்
- asplenium trichomanes => அஸ்ப்ளினியம் டிரைகோமேனஸ்
- asplenium viride => அஸ் பிளீனியம் வைரேட்
- asportation => அஸ்போர்டேஷன்
- asprawl => குறுக்காக
- asquat => அமர்
- asquint => சாய்த
- ass => கழுதை
Definitions and Meaning of asplenium platyneuron in English
asplenium platyneuron (n)
common North American fern with polished black stripes
FAQs About the word asplenium platyneuron
அஸ்ப்ளீனியம் பிளாடினியூரோன்
common North American fern with polished black stripes
No synonyms found.
No antonyms found.
asplenium pinnatifidum => அஸ்ப்ளெனியம் பின்னாட்டிஃபிடம், asplenium nigripes => அஸ்ப்ளெனியம் நைகிரிபெஸ், asplenium montanum => மலை ஆஸ்ప్ளெனியம், asplenium ceterach => அஸ்ப்ளெனியம் சிட்டெராச், asplenium bradleyi => ஆஸ்ப்ளேனியம் பிராட்லி,