Tamil Meaning of asplenium scolopendrium
ஆஸ்ப்ளீனியம் ஸ்கோலப்பென்ட்ரியம்
Other Tamil words related to ஆஸ்ப்ளீனியம் ஸ்கோலப்பென்ட்ரியம்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of asplenium scolopendrium
- asplenium ruta-muraria => அஸ்ப்ளேனியம் ருடா-முராரியா
- asplenium rhizophyllum => ஆஸ்ப்ளீனியம் ரைசோஃபிலம்
- asplenium platyneuron => அஸ்ப்ளீனியம் பிளாடினியூரோன்
- asplenium pinnatifidum => அஸ்ப்ளெனியம் பின்னாட்டிஃபிடம்
- asplenium nigripes => அஸ்ப்ளெனியம் நைகிரிபெஸ்
- asplenium montanum => மலை ஆஸ்ప్ளெனியம்
- asplenium ceterach => அஸ்ப்ளெனியம் சிட்டெராச்
- asplenium bradleyi => ஆஸ்ப்ளேனியம் பிராட்லி
- asplenium billotii => ஆஸ்ப்ளெனியம் பிலோட்டி
- asplenium adiantum-nigrum => கருப்பு ஸ்ப்ளீன்
Definitions and Meaning of asplenium scolopendrium in English
asplenium scolopendrium (n)
Eurasian fern with simple lanceolate fronds
FAQs About the word asplenium scolopendrium
ஆஸ்ப்ளீனியம் ஸ்கோலப்பென்ட்ரியம்
Eurasian fern with simple lanceolate fronds
No synonyms found.
No antonyms found.
asplenium ruta-muraria => அஸ்ப்ளேனியம் ருடா-முராரியா, asplenium rhizophyllum => ஆஸ்ப்ளீனியம் ரைசோஃபிலம், asplenium platyneuron => அஸ்ப்ளீனியம் பிளாடினியூரோன், asplenium pinnatifidum => அஸ்ப்ளெனியம் பின்னாட்டிஃபிடம், asplenium nigripes => அஸ்ப்ளெனியம் நைகிரிபெஸ்,