Tamil Meaning of asplenium ceterach
அஸ்ப்ளெனியம் சிட்டெராச்
Other Tamil words related to அஸ்ப்ளெனியம் சிட்டெராச்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of asplenium ceterach
- asplenium bradleyi => ஆஸ்ப்ளேனியம் பிராட்லி
- asplenium billotii => ஆஸ்ப்ளெனியம் பிலோட்டி
- asplenium adiantum-nigrum => கருப்பு ஸ்ப்ளீன்
- asplenium => அஸ்ப்ளீனியம்
- aspleniaceae => அஸ்ப்லீனியேசியே
- aspish => விஷம்
- aspis => அஸ்பிஸ்
- aspiring => ஆசை கொண்ட
- aspirin powder => அஸ்பிரின் தூள்
- aspirin => ஆஸ்பிரின்
- asplenium montanum => மலை ஆஸ்ప్ளெனியம்
- asplenium nigripes => அஸ்ப்ளெனியம் நைகிரிபெஸ்
- asplenium pinnatifidum => அஸ்ப்ளெனியம் பின்னாட்டிஃபிடம்
- asplenium platyneuron => அஸ்ப்ளீனியம் பிளாடினியூரோன்
- asplenium rhizophyllum => ஆஸ்ப்ளீனியம் ரைசோஃபிலம்
- asplenium ruta-muraria => அஸ்ப்ளேனியம் ருடா-முராரியா
- asplenium scolopendrium => ஆஸ்ப்ளீனியம் ஸ்கோலப்பென்ட்ரியம்
- asplenium trichomanes => அஸ்ப்ளினியம் டிரைகோமேனஸ்
- asplenium viride => அஸ் பிளீனியம் வைரேட்
- asportation => அஸ்போர்டேஷன்
Definitions and Meaning of asplenium ceterach in English
asplenium ceterach (n)
small European fern with chaffy leathery fronds
FAQs About the word asplenium ceterach
அஸ்ப்ளெனியம் சிட்டெராச்
small European fern with chaffy leathery fronds
No synonyms found.
No antonyms found.
asplenium bradleyi => ஆஸ்ப்ளேனியம் பிராட்லி, asplenium billotii => ஆஸ்ப்ளெனியம் பிலோட்டி, asplenium adiantum-nigrum => கருப்பு ஸ்ப்ளீன், asplenium => அஸ்ப்ளீனியம், aspleniaceae => அஸ்ப்லீனியேசியே,