Tamil Meaning of asplenium adiantum-nigrum
கருப்பு ஸ்ப்ளீன்
Other Tamil words related to கருப்பு ஸ்ப்ளீன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of asplenium adiantum-nigrum
- asplenium billotii => ஆஸ்ப்ளெனியம் பிலோட்டி
- asplenium bradleyi => ஆஸ்ப்ளேனியம் பிராட்லி
- asplenium ceterach => அஸ்ப்ளெனியம் சிட்டெராச்
- asplenium montanum => மலை ஆஸ்ప్ளெனியம்
- asplenium nigripes => அஸ்ப்ளெனியம் நைகிரிபெஸ்
- asplenium pinnatifidum => அஸ்ப்ளெனியம் பின்னாட்டிஃபிடம்
- asplenium platyneuron => அஸ்ப்ளீனியம் பிளாடினியூரோன்
- asplenium rhizophyllum => ஆஸ்ப்ளீனியம் ரைசோஃபிலம்
- asplenium ruta-muraria => அஸ்ப்ளேனியம் ருடா-முராரியா
- asplenium scolopendrium => ஆஸ்ப்ளீனியம் ஸ்கோலப்பென்ட்ரியம்
Definitions and Meaning of asplenium adiantum-nigrum in English
asplenium adiantum-nigrum (n)
spleenwort of Europe and Africa and Asia having pinnate fronds and yielding an astringent
FAQs About the word asplenium adiantum-nigrum
கருப்பு ஸ்ப்ளீன்
spleenwort of Europe and Africa and Asia having pinnate fronds and yielding an astringent
No synonyms found.
No antonyms found.
asplenium => அஸ்ப்ளீனியம், aspleniaceae => அஸ்ப்லீனியேசியே, aspish => விஷம், aspis => அஸ்பிஸ், aspiring => ஆசை கொண்ட,