Tamil Meaning of asplenium montanum
மலை ஆஸ்ప్ளெனியம்
Other Tamil words related to மலை ஆஸ்ప్ளெனியம்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of asplenium montanum
- asplenium ceterach => அஸ்ப்ளெனியம் சிட்டெராச்
- asplenium bradleyi => ஆஸ்ப்ளேனியம் பிராட்லி
- asplenium billotii => ஆஸ்ப்ளெனியம் பிலோட்டி
- asplenium adiantum-nigrum => கருப்பு ஸ்ப்ளீன்
- asplenium => அஸ்ப்ளீனியம்
- aspleniaceae => அஸ்ப்லீனியேசியே
- aspish => விஷம்
- aspis => அஸ்பிஸ்
- aspiring => ஆசை கொண்ட
- aspirin powder => அஸ்பிரின் தூள்
- asplenium nigripes => அஸ்ப்ளெனியம் நைகிரிபெஸ்
- asplenium pinnatifidum => அஸ்ப்ளெனியம் பின்னாட்டிஃபிடம்
- asplenium platyneuron => அஸ்ப்ளீனியம் பிளாடினியூரோன்
- asplenium rhizophyllum => ஆஸ்ப்ளீனியம் ரைசோஃபிலம்
- asplenium ruta-muraria => அஸ்ப்ளேனியம் ருடா-முராரியா
- asplenium scolopendrium => ஆஸ்ப்ளீனியம் ஸ்கோலப்பென்ட்ரியம்
- asplenium trichomanes => அஸ்ப்ளினியம் டிரைகோமேனஸ்
- asplenium viride => அஸ் பிளீனியம் வைரேட்
- asportation => அஸ்போர்டேஷன்
- asprawl => குறுக்காக
Definitions and Meaning of asplenium montanum in English
asplenium montanum (n)
a spleenwort of eastern North America
FAQs About the word asplenium montanum
மலை ஆஸ்ప్ளெனியம்
a spleenwort of eastern North America
No synonyms found.
No antonyms found.
asplenium ceterach => அஸ்ப்ளெனியம் சிட்டெராச், asplenium bradleyi => ஆஸ்ப்ளேனியம் பிராட்லி, asplenium billotii => ஆஸ்ப்ளெனியம் பிலோட்டி, asplenium adiantum-nigrum => கருப்பு ஸ்ப்ளீன், asplenium => அஸ்ப்ளீனியம்,