Tamil Meaning of asplenium trichomanes
அஸ்ப்ளினியம் டிரைகோமேனஸ்
Other Tamil words related to அஸ்ப்ளினியம் டிரைகோமேனஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of asplenium trichomanes
- asplenium scolopendrium => ஆஸ்ப்ளீனியம் ஸ்கோலப்பென்ட்ரியம்
- asplenium ruta-muraria => அஸ்ப்ளேனியம் ருடா-முராரியா
- asplenium rhizophyllum => ஆஸ்ப்ளீனியம் ரைசோஃபிலம்
- asplenium platyneuron => அஸ்ப்ளீனியம் பிளாடினியூரோன்
- asplenium pinnatifidum => அஸ்ப்ளெனியம் பின்னாட்டிஃபிடம்
- asplenium nigripes => அஸ்ப்ளெனியம் நைகிரிபெஸ்
- asplenium montanum => மலை ஆஸ்ప్ளெனியம்
- asplenium ceterach => அஸ்ப்ளெனியம் சிட்டெராச்
- asplenium bradleyi => ஆஸ்ப்ளேனியம் பிராட்லி
- asplenium billotii => ஆஸ்ப்ளெனியம் பிலோட்டி
Definitions and Meaning of asplenium trichomanes in English
asplenium trichomanes (n)
small rock-inhabiting fern of northern temperate zone and Hawaii with pinnate fronds
FAQs About the word asplenium trichomanes
அஸ்ப்ளினியம் டிரைகோமேனஸ்
small rock-inhabiting fern of northern temperate zone and Hawaii with pinnate fronds
No synonyms found.
No antonyms found.
asplenium scolopendrium => ஆஸ்ப்ளீனியம் ஸ்கோலப்பென்ட்ரியம், asplenium ruta-muraria => அஸ்ப்ளேனியம் ருடா-முராரியா, asplenium rhizophyllum => ஆஸ்ப்ளீனியம் ரைசோஃபிலம், asplenium platyneuron => அஸ்ப்ளீனியம் பிளாடினியூரோன், asplenium pinnatifidum => அஸ்ப்ளெனியம் பின்னாட்டிஃபிடம்,