Tamil Meaning of alfred dreyfus
ஆல்ஃபிரட் டிரெயஃபஸ்
Other Tamil words related to ஆல்ஃபிரட் டிரெயஃபஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of alfred dreyfus
- alfred de musset => ஆல்ஃபிரட் டி முசெட்
- alfred damon runyon => ஆல்ஃபிரட் டேமன் ரன்யோன்
- alfred charles william harmsworth => ஆல்ஃபிரட் சார்லஸ் வில்லியம் ஹார்ம்ஸ்வொர்த்
- alfred charles kinsey => ஆல்ஃபிரட் சார்லஸ் கின்சி
- alfred binet => ஆல்பிரட் பினட்
- alfred bernhard nobel => ஆல்ஃபிரட் பெர்னாட் நோபல்
- alfred alistair cooke => ஆல்ஃபிரட் அலிஸ்டர் குக்
- alfred => ஆல்ஃபிரெட்
- alforja => ஆல்ஃபோர்ஜா
- alfonso borgia => அல்போன்ஸோ போர்ஜியா
- alfred edward woodley mason => அல்பிரட் எட்வர்ட் வுட்லி மாசன்
- alfred eisenstaedt => ஆல்ஃபிரட் ஐசன்ஸ்டாட்
- alfred habdank skarbek korzybski => அல்பிரட் ஹேப்டாங்க் ஸ்கர்பெக் கொர்சிப்சுகி
- alfred hawthorne => ஆல்ஃப்ரட் ஹாத்தோர்ன்
- alfred hitchcock => ஆல்ஃபிரட ஹிட்ச்காக்
- alfred joseph hitchcock => ஆல்பிரட் ஜோசப் ஹிட்ச்காக்
- alfred kastler => ஆல்ஃபிரட் காஸ்ட்லர்
- alfred korzybski => ஆல்பிரட் கோர்ஜிப்கி
- alfred kroeber => ஆல்ஃபிரட் க்ரோபர்
- alfred krupp => ஆல்ஃபிரட் க்ரூப்
Definitions and Meaning of alfred dreyfus in English
alfred dreyfus (n)
French army officer of Jewish descent whose false imprisonment for treason in 1894 raised issues of anti-Semitism that dominated French politics until his release in 1906 (1859-1935)
FAQs About the word alfred dreyfus
ஆல்ஃபிரட் டிரெயஃபஸ்
French army officer of Jewish descent whose false imprisonment for treason in 1894 raised issues of anti-Semitism that dominated French politics until his relea
No synonyms found.
No antonyms found.
alfred de musset => ஆல்ஃபிரட் டி முசெட், alfred damon runyon => ஆல்ஃபிரட் டேமன் ரன்யோன், alfred charles william harmsworth => ஆல்ஃபிரட் சார்லஸ் வில்லியம் ஹார்ம்ஸ்வொர்த், alfred charles kinsey => ஆல்ஃபிரட் சார்லஸ் கின்சி, alfred binet => ஆல்பிரட் பினட்,