Tamil Meaning of alfred kastler
ஆல்ஃபிரட் காஸ்ட்லர்
Other Tamil words related to ஆல்ஃபிரட் காஸ்ட்லர்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of alfred kastler
- alfred joseph hitchcock => ஆல்பிரட் ஜோசப் ஹிட்ச்காக்
- alfred hitchcock => ஆல்ஃபிரட ஹிட்ச்காக்
- alfred hawthorne => ஆல்ஃப்ரட் ஹாத்தோர்ன்
- alfred habdank skarbek korzybski => அல்பிரட் ஹேப்டாங்க் ஸ்கர்பெக் கொர்சிப்சுகி
- alfred eisenstaedt => ஆல்ஃபிரட் ஐசன்ஸ்டாட்
- alfred edward woodley mason => அல்பிரட் எட்வர்ட் வுட்லி மாசன்
- alfred dreyfus => ஆல்ஃபிரட் டிரெயஃபஸ்
- alfred de musset => ஆல்ஃபிரட் டி முசெட்
- alfred damon runyon => ஆல்ஃபிரட் டேமன் ரன்யோன்
- alfred charles william harmsworth => ஆல்ஃபிரட் சார்லஸ் வில்லியம் ஹார்ம்ஸ்வொர்த்
- alfred korzybski => ஆல்பிரட் கோர்ஜிப்கி
- alfred kroeber => ஆல்ஃபிரட் க்ரோபர்
- alfred krupp => ஆல்ஃபிரட் க்ரூப்
- alfred lord tennyson => ஆல்ஃபிரட் லார்ட் டென்னிசன்
- alfred lothar wegener => ஆல்ஃபிரட் லோத்தர் வெஜெனர்
- alfred lunt => ஆல்ஃபிரட் லண்ட்
- alfred nobel => ஆல்ஃப்ரெட் நோபல்
- alfred north whitehead => அல்ஃபிரட் நார்த் வைட்ஹெட்
- alfred noyes => ஆல்பிரட் நோயஸ்
- alfred russel wallace => ஆல்ஃபிரெட் ரசல் வாலஸ
Definitions and Meaning of alfred kastler in English
alfred kastler (n)
French physicist (1902-1984)
FAQs About the word alfred kastler
ஆல்ஃபிரட் காஸ்ட்லர்
French physicist (1902-1984)
No synonyms found.
No antonyms found.
alfred joseph hitchcock => ஆல்பிரட் ஜோசப் ஹிட்ச்காக், alfred hitchcock => ஆல்ஃபிரட ஹிட்ச்காக், alfred hawthorne => ஆல்ஃப்ரட் ஹாத்தோர்ன், alfred habdank skarbek korzybski => அல்பிரட் ஹேப்டாங்க் ஸ்கர்பெக் கொர்சிப்சுகி, alfred eisenstaedt => ஆல்ஃபிரட் ஐசன்ஸ்டாட்,