Tamil Meaning of alfred krupp
ஆல்ஃபிரட் க்ரூப்
Other Tamil words related to ஆல்ஃபிரட் க்ரூப்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of alfred krupp
- alfred kroeber => ஆல்ஃபிரட் க்ரோபர்
- alfred korzybski => ஆல்பிரட் கோர்ஜிப்கி
- alfred kastler => ஆல்ஃபிரட் காஸ்ட்லர்
- alfred joseph hitchcock => ஆல்பிரட் ஜோசப் ஹிட்ச்காக்
- alfred hitchcock => ஆல்ஃபிரட ஹிட்ச்காக்
- alfred hawthorne => ஆல்ஃப்ரட் ஹாத்தோர்ன்
- alfred habdank skarbek korzybski => அல்பிரட் ஹேப்டாங்க் ஸ்கர்பெக் கொர்சிப்சுகி
- alfred eisenstaedt => ஆல்ஃபிரட் ஐசன்ஸ்டாட்
- alfred edward woodley mason => அல்பிரட் எட்வர்ட் வுட்லி மாசன்
- alfred dreyfus => ஆல்ஃபிரட் டிரெயஃபஸ்
- alfred lord tennyson => ஆல்ஃபிரட் லார்ட் டென்னிசன்
- alfred lothar wegener => ஆல்ஃபிரட் லோத்தர் வெஜெனர்
- alfred lunt => ஆல்ஃபிரட் லண்ட்
- alfred nobel => ஆல்ஃப்ரெட் நோபல்
- alfred north whitehead => அல்ஃபிரட் நார்த் வைட்ஹெட்
- alfred noyes => ஆல்பிரட் நோயஸ்
- alfred russel wallace => ஆல்ஃபிரெட் ரசல் வாலஸ
- alfred stieglitz => ஆல்ஃபிரட் ஸ்டீகிலிட்ஸ்
- alfred tennyson => ஆல்ஃபிரட் டென்னிசன்
- alfred thayer mahan => ஆல்பிரட் தியர் மகான்
Definitions and Meaning of alfred krupp in English
alfred krupp (n)
German arms manufacturer and son of Friedrich Krupp; his firm provided ordnance for German armies from the 1840s through World War II (1812-1887)
FAQs About the word alfred krupp
ஆல்ஃபிரட் க்ரூப்
German arms manufacturer and son of Friedrich Krupp; his firm provided ordnance for German armies from the 1840s through World War II (1812-1887)
No synonyms found.
No antonyms found.
alfred kroeber => ஆல்ஃபிரட் க்ரோபர், alfred korzybski => ஆல்பிரட் கோர்ஜிப்கி, alfred kastler => ஆல்ஃபிரட் காஸ்ட்லர், alfred joseph hitchcock => ஆல்பிரட் ஜோசப் ஹிட்ச்காக், alfred hitchcock => ஆல்ஃபிரட ஹிட்ச்காக்,