Tamil Meaning of alfred korzybski
ஆல்பிரட் கோர்ஜிப்கி
Other Tamil words related to ஆல்பிரட் கோர்ஜிப்கி
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of alfred korzybski
- alfred kastler => ஆல்ஃபிரட் காஸ்ட்லர்
- alfred joseph hitchcock => ஆல்பிரட் ஜோசப் ஹிட்ச்காக்
- alfred hitchcock => ஆல்ஃபிரட ஹிட்ச்காக்
- alfred hawthorne => ஆல்ஃப்ரட் ஹாத்தோர்ன்
- alfred habdank skarbek korzybski => அல்பிரட் ஹேப்டாங்க் ஸ்கர்பெக் கொர்சிப்சுகி
- alfred eisenstaedt => ஆல்ஃபிரட் ஐசன்ஸ்டாட்
- alfred edward woodley mason => அல்பிரட் எட்வர்ட் வுட்லி மாசன்
- alfred dreyfus => ஆல்ஃபிரட் டிரெயஃபஸ்
- alfred de musset => ஆல்ஃபிரட் டி முசெட்
- alfred damon runyon => ஆல்ஃபிரட் டேமன் ரன்யோன்
- alfred kroeber => ஆல்ஃபிரட் க்ரோபர்
- alfred krupp => ஆல்ஃபிரட் க்ரூப்
- alfred lord tennyson => ஆல்ஃபிரட் லார்ட் டென்னிசன்
- alfred lothar wegener => ஆல்ஃபிரட் லோத்தர் வெஜெனர்
- alfred lunt => ஆல்ஃபிரட் லண்ட்
- alfred nobel => ஆல்ஃப்ரெட் நோபல்
- alfred north whitehead => அல்ஃபிரட் நார்த் வைட்ஹெட்
- alfred noyes => ஆல்பிரட் நோயஸ்
- alfred russel wallace => ஆல்ஃபிரெட் ரசல் வாலஸ
- alfred stieglitz => ஆல்ஃபிரட் ஸ்டீகிலிட்ஸ்
Definitions and Meaning of alfred korzybski in English
alfred korzybski (n)
United States semanticist (born in Poland) (1879-1950)
FAQs About the word alfred korzybski
ஆல்பிரட் கோர்ஜிப்கி
United States semanticist (born in Poland) (1879-1950)
No synonyms found.
No antonyms found.
alfred kastler => ஆல்ஃபிரட் காஸ்ட்லர், alfred joseph hitchcock => ஆல்பிரட் ஜோசப் ஹிட்ச்காக், alfred hitchcock => ஆல்ஃபிரட ஹிட்ச்காக், alfred hawthorne => ஆல்ஃப்ரட் ஹாத்தோர்ன், alfred habdank skarbek korzybski => அல்பிரட் ஹேப்டாங்க் ஸ்கர்பெக் கொர்சிப்சுகி,