Tamil Meaning of alfred north whitehead
அல்ஃபிரட் நார்த் வைட்ஹெட்
Other Tamil words related to அல்ஃபிரட் நார்த் வைட்ஹெட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of alfred north whitehead
- alfred nobel => ஆல்ஃப்ரெட் நோபல்
- alfred lunt => ஆல்ஃபிரட் லண்ட்
- alfred lothar wegener => ஆல்ஃபிரட் லோத்தர் வெஜெனர்
- alfred lord tennyson => ஆல்ஃபிரட் லார்ட் டென்னிசன்
- alfred krupp => ஆல்ஃபிரட் க்ரூப்
- alfred kroeber => ஆல்ஃபிரட் க்ரோபர்
- alfred korzybski => ஆல்பிரட் கோர்ஜிப்கி
- alfred kastler => ஆல்ஃபிரட் காஸ்ட்லர்
- alfred joseph hitchcock => ஆல்பிரட் ஜோசப் ஹிட்ச்காக்
- alfred hitchcock => ஆல்ஃபிரட ஹிட்ச்காக்
- alfred noyes => ஆல்பிரட் நோயஸ்
- alfred russel wallace => ஆல்ஃபிரெட் ரசல் வாலஸ
- alfred stieglitz => ஆல்ஃபிரட் ஸ்டீகிலிட்ஸ்
- alfred tennyson => ஆல்ஃபிரட் டென்னிசன்
- alfred thayer mahan => ஆல்பிரட் தியர் மகான்
- alfred the great => ஆல்ஃபிரெட் தி கிரேட்
- alfresco => அல்ஃப்ரெஸ்கோ
- alga => பச்சைப்பாசி
- algae => பாசி
- algal => ஆல்கல்
Definitions and Meaning of alfred north whitehead in English
alfred north whitehead (n)
English philosopher and mathematician who collaborated with Bertrand Russell (1861-1947)
FAQs About the word alfred north whitehead
அல்ஃபிரட் நார்த் வைட்ஹெட்
English philosopher and mathematician who collaborated with Bertrand Russell (1861-1947)
No synonyms found.
No antonyms found.
alfred nobel => ஆல்ஃப்ரெட் நோபல், alfred lunt => ஆல்ஃபிரட் லண்ட், alfred lothar wegener => ஆல்ஃபிரட் லோத்தர் வெஜெனர், alfred lord tennyson => ஆல்ஃபிரட் லார்ட் டென்னிசன், alfred krupp => ஆல்ஃபிரட் க்ரூப்,