Tamil Meaning of algal
ஆல்கல்
Other Tamil words related to ஆல்கல்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of algal
- algae => பாசி
- alga => பச்சைப்பாசி
- alfresco => அல்ஃப்ரெஸ்கோ
- alfred the great => ஆல்ஃபிரெட் தி கிரேட்
- alfred thayer mahan => ஆல்பிரட் தியர் மகான்
- alfred tennyson => ஆல்ஃபிரட் டென்னிசன்
- alfred stieglitz => ஆல்ஃபிரட் ஸ்டீகிலிட்ஸ்
- alfred russel wallace => ஆல்ஃபிரெட் ரசல் வாலஸ
- alfred noyes => ஆல்பிரட் நோயஸ்
- alfred north whitehead => அல்ஃபிரட் நார்த் வைட்ஹெட்
Definitions and Meaning of algal in English
algal (a)
of or relating to alga
algal (a.)
Pertaining to, or like, algae.
FAQs About the word algal
ஆல்கல்
of or relating to algaPertaining to, or like, algae.
No synonyms found.
No antonyms found.
algae => பாசி, alga => பச்சைப்பாசி, alfresco => அல்ஃப்ரெஸ்கோ, alfred the great => ஆல்ஃபிரெட் தி கிரேட், alfred thayer mahan => ஆல்பிரட் தியர் மகான்,