Tamil Meaning of alfred the great
ஆல்ஃபிரெட் தி கிரேட்
Other Tamil words related to ஆல்ஃபிரெட் தி கிரேட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of alfred the great
- alfred thayer mahan => ஆல்பிரட் தியர் மகான்
- alfred tennyson => ஆல்ஃபிரட் டென்னிசன்
- alfred stieglitz => ஆல்ஃபிரட் ஸ்டீகிலிட்ஸ்
- alfred russel wallace => ஆல்ஃபிரெட் ரசல் வாலஸ
- alfred noyes => ஆல்பிரட் நோயஸ்
- alfred north whitehead => அல்ஃபிரட் நார்த் வைட்ஹெட்
- alfred nobel => ஆல்ஃப்ரெட் நோபல்
- alfred lunt => ஆல்ஃபிரட் லண்ட்
- alfred lothar wegener => ஆல்ஃபிரட் லோத்தர் வெஜெனர்
- alfred lord tennyson => ஆல்ஃபிரட் லார்ட் டென்னிசன்
Definitions and Meaning of alfred the great in English
alfred the great (n)
king of Wessex; defeated the Vikings and encouraged writing in English (849-899)
FAQs About the word alfred the great
ஆல்ஃபிரெட் தி கிரேட்
king of Wessex; defeated the Vikings and encouraged writing in English (849-899)
No synonyms found.
No antonyms found.
alfred thayer mahan => ஆல்பிரட் தியர் மகான், alfred tennyson => ஆல்ஃபிரட் டென்னிசன், alfred stieglitz => ஆல்ஃபிரட் ஸ்டீகிலிட்ஸ், alfred russel wallace => ஆல்ஃபிரெட் ரசல் வாலஸ, alfred noyes => ஆல்பிரட் நோயஸ்,