Tamil Meaning of alfred bernhard nobel
ஆல்ஃபிரட் பெர்னாட் நோபல்
Other Tamil words related to ஆல்ஃபிரட் பெர்னாட் நோபல்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of alfred bernhard nobel
- alfred binet => ஆல்பிரட் பினட்
- alfred charles kinsey => ஆல்ஃபிரட் சார்லஸ் கின்சி
- alfred charles william harmsworth => ஆல்ஃபிரட் சார்லஸ் வில்லியம் ஹார்ம்ஸ்வொர்த்
- alfred damon runyon => ஆல்ஃபிரட் டேமன் ரன்யோன்
- alfred de musset => ஆல்ஃபிரட் டி முசெட்
- alfred dreyfus => ஆல்ஃபிரட் டிரெயஃபஸ்
- alfred edward woodley mason => அல்பிரட் எட்வர்ட் வுட்லி மாசன்
- alfred eisenstaedt => ஆல்ஃபிரட் ஐசன்ஸ்டாட்
- alfred habdank skarbek korzybski => அல்பிரட் ஹேப்டாங்க் ஸ்கர்பெக் கொர்சிப்சுகி
- alfred hawthorne => ஆல்ஃப்ரட் ஹாத்தோர்ன்
Definitions and Meaning of alfred bernhard nobel in English
alfred bernhard nobel (n)
Swedish chemist remembered for his invention of dynamite and for the bequest that created the Nobel prizes (1833-1896)
FAQs About the word alfred bernhard nobel
ஆல்ஃபிரட் பெர்னாட் நோபல்
Swedish chemist remembered for his invention of dynamite and for the bequest that created the Nobel prizes (1833-1896)
No synonyms found.
No antonyms found.
alfred alistair cooke => ஆல்ஃபிரட் அலிஸ்டர் குக், alfred => ஆல்ஃபிரெட், alforja => ஆல்ஃபோர்ஜா, alfonso borgia => அல்போன்ஸோ போர்ஜியா, alfione => ஆல்பியோன்,