Tamil Meaning of alfonso borgia
அல்போன்ஸோ போர்ஜியா
Other Tamil words related to அல்போன்ஸோ போர்ஜியா
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of alfonso borgia
- alforja => ஆல்ஃபோர்ஜா
- alfred => ஆல்ஃபிரெட்
- alfred alistair cooke => ஆல்ஃபிரட் அலிஸ்டர் குக்
- alfred bernhard nobel => ஆல்ஃபிரட் பெர்னாட் நோபல்
- alfred binet => ஆல்பிரட் பினட்
- alfred charles kinsey => ஆல்ஃபிரட் சார்லஸ் கின்சி
- alfred charles william harmsworth => ஆல்ஃபிரட் சார்லஸ் வில்லியம் ஹார்ம்ஸ்வொர்த்
- alfred damon runyon => ஆல்ஃபிரட் டேமன் ரன்யோன்
- alfred de musset => ஆல்ஃபிரட் டி முசெட்
- alfred dreyfus => ஆல்ஃபிரட் டிரெயஃபஸ்
Definitions and Meaning of alfonso borgia in English
alfonso borgia (n)
Italian pope whose nepotism put the Borgia family in power in Italy (1378-1458)
FAQs About the word alfonso borgia
அல்போன்ஸோ போர்ஜியா
Italian pope whose nepotism put the Borgia family in power in Italy (1378-1458)
No synonyms found.
No antonyms found.
alfione => ஆல்பியோன், alfilerilla => ஊசி, alfileria => அல்ஃபிலேரியா, alfilaria => ஆல்பிளேரியா, alfet => ஆல்ஃபேட்,