Tamil Meaning of alfione
ஆல்பியோன்
Other Tamil words related to ஆல்பியோன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of alfione
- alfonso borgia => அல்போன்ஸோ போர்ஜியா
- alforja => ஆல்ஃபோர்ஜா
- alfred => ஆல்ஃபிரெட்
- alfred alistair cooke => ஆல்ஃபிரட் அலிஸ்டர் குக்
- alfred bernhard nobel => ஆல்ஃபிரட் பெர்னாட் நோபல்
- alfred binet => ஆல்பிரட் பினட்
- alfred charles kinsey => ஆல்ஃபிரட் சார்லஸ் கின்சி
- alfred charles william harmsworth => ஆல்ஃபிரட் சார்லஸ் வில்லியம் ஹார்ம்ஸ்வொர்த்
- alfred damon runyon => ஆல்ஃபிரட் டேமன் ரன்யோன்
- alfred de musset => ஆல்ஃபிரட் டி முசெட்
Definitions and Meaning of alfione in English
alfione (n.)
An edible marine fish of California (Rhacochilus toxotes).
FAQs About the word alfione
ஆல்பியோன்
An edible marine fish of California (Rhacochilus toxotes).
No synonyms found.
No antonyms found.
alfilerilla => ஊசி, alfileria => அல்ஃபிலேரியா, alfilaria => ஆல்பிளேரியா, alfet => ஆல்ஃபேட், alferes => ஆல்பெரெஸ்,