Tamil Meaning of alfred binet
ஆல்பிரட் பினட்
Other Tamil words related to ஆல்பிரட் பினட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of alfred binet
- alfred charles kinsey => ஆல்ஃபிரட் சார்லஸ் கின்சி
- alfred charles william harmsworth => ஆல்ஃபிரட் சார்லஸ் வில்லியம் ஹார்ம்ஸ்வொர்த்
- alfred damon runyon => ஆல்ஃபிரட் டேமன் ரன்யோன்
- alfred de musset => ஆல்ஃபிரட் டி முசெட்
- alfred dreyfus => ஆல்ஃபிரட் டிரெயஃபஸ்
- alfred edward woodley mason => அல்பிரட் எட்வர்ட் வுட்லி மாசன்
- alfred eisenstaedt => ஆல்ஃபிரட் ஐசன்ஸ்டாட்
- alfred habdank skarbek korzybski => அல்பிரட் ஹேப்டாங்க் ஸ்கர்பெக் கொர்சிப்சுகி
- alfred hawthorne => ஆல்ஃப்ரட் ஹாத்தோர்ன்
- alfred hitchcock => ஆல்ஃபிரட ஹிட்ச்காக்
Definitions and Meaning of alfred binet in English
alfred binet (n)
French psychologist remembered for his studies of the intellectual development of children (1857-1911)
FAQs About the word alfred binet
ஆல்பிரட் பினட்
French psychologist remembered for his studies of the intellectual development of children (1857-1911)
No synonyms found.
No antonyms found.
alfred bernhard nobel => ஆல்ஃபிரட் பெர்னாட் நோபல், alfred alistair cooke => ஆல்ஃபிரட் அலிஸ்டர் குக், alfred => ஆல்ஃபிரெட், alforja => ஆல்ஃபோர்ஜா, alfonso borgia => அல்போன்ஸோ போர்ஜியா,