Tamil Meaning of alforja
ஆல்ஃபோர்ஜா
Other Tamil words related to ஆல்ஃபோர்ஜா
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of alforja
- alfred => ஆல்ஃபிரெட்
- alfred alistair cooke => ஆல்ஃபிரட் அலிஸ்டர் குக்
- alfred bernhard nobel => ஆல்ஃபிரட் பெர்னாட் நோபல்
- alfred binet => ஆல்பிரட் பினட்
- alfred charles kinsey => ஆல்ஃபிரட் சார்லஸ் கின்சி
- alfred charles william harmsworth => ஆல்ஃபிரட் சார்லஸ் வில்லியம் ஹார்ம்ஸ்வொர்த்
- alfred damon runyon => ஆல்ஃபிரட் டேமன் ரன்யோன்
- alfred de musset => ஆல்ஃபிரட் டி முசெட்
- alfred dreyfus => ஆல்ஃபிரட் டிரெயஃபஸ்
- alfred edward woodley mason => அல்பிரட் எட்வர்ட் வுட்லி மாசன்
Definitions and Meaning of alforja in English
alforja (n.)
A saddlebag.
FAQs About the word alforja
ஆல்ஃபோர்ஜா
A saddlebag.
No synonyms found.
No antonyms found.
alfonso borgia => அல்போன்ஸோ போர்ஜியா, alfione => ஆல்பியோன், alfilerilla => ஊசி, alfileria => அல்ஃபிலேரியா, alfilaria => ஆல்பிளேரியா,