Tamil Meaning of alfilerilla
ஊசி
Other Tamil words related to ஊசி
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of alfilerilla
- alfione => ஆல்பியோன்
- alfonso borgia => அல்போன்ஸோ போர்ஜியா
- alforja => ஆல்ஃபோர்ஜா
- alfred => ஆல்ஃபிரெட்
- alfred alistair cooke => ஆல்ஃபிரட் அலிஸ்டர் குக்
- alfred bernhard nobel => ஆல்ஃபிரட் பெர்னாட் நோபல்
- alfred binet => ஆல்பிரட் பினட்
- alfred charles kinsey => ஆல்ஃபிரட் சார்லஸ் கின்சி
- alfred charles william harmsworth => ஆல்ஃபிரட் சார்லஸ் வில்லியம் ஹார்ம்ஸ்வொர்த்
- alfred damon runyon => ஆல்ஃபிரட் டேமன் ரன்யோன்
Definitions and Meaning of alfilerilla in English
alfilerilla (n.)
Same as Alfilaria.
FAQs About the word alfilerilla
ஊசி
Same as Alfilaria.
No synonyms found.
No antonyms found.
alfileria => அல்ஃபிலேரியா, alfilaria => ஆல்பிளேரியா, alfet => ஆல்ஃபேட், alferes => ஆல்பெரெஸ், alfenide => ஆல்பெனைடு,