Tamil Meaning of albert
ஆல்பர்ட்
Other Tamil words related to ஆல்பர்ட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of albert
- albert abraham michelson => ஆல்பர்ட் ஆபிரகாம் மைக்கேல்சன்
- albert bruce sabin => ஆல்பர்ட் ப்ரூஸ் சபின்
- albert camus => ஆல்பர்ட் கேமஸ்
- albert edward => ஆல்பர்ட் எட்வர்ட்
- albert einstein => ஆல்பர்ட் ஐன்ஸ்டீன்
- albert francis charles augustus emmanuel => ஆல்பர்ட் பிரான்சிஸ் சார்லஸ் ஆகஸ்டஸ் எம்மானுவேல்
- albert michelson => ஆல்பர்ட் மைக்கேல்சன்
- albert sabin => ஆல்பர்ட் சாபின்
- albert schweitzer => ஆல்பர்ட் ஸ்வைட்சர்
- albert speer => ஆல்பர்ட் ஸ்பியர்
Definitions and Meaning of albert in English
albert (n)
prince consort of Queen Victoria of England (1819-1861)
FAQs About the word albert
ஆல்பர்ட்
prince consort of Queen Victoria of England (1819-1861)
No synonyms found.
No antonyms found.
albers-schonberg disease => அல்பர்ஸ்-ஷான்பெர்க் நோய், albers => ஆல்பர்ஸ், alben william barkley => ஆல்பன் வில்லியம் பார்க்லே, alben barkley => அல்பென் பார்க்லே, albeit => என்றாலும்,