Tamil Meaning of albedo
அல்பெடோ
Other Tamil words related to அல்பெடோ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of albedo
- albe => ஆல்பே
- albatross => அல்பாட்ராஸ்
- albatrellus ovinus => அல்பாட்ரெல்லஸ் ஓவினஸ்
- albatrellus dispansus => அல்பேட்ரெல்லஸ் டிஸ்பேன்சஸ்
- albatrellus => அல்பாட்ரெல்லஸ்
- albata => அல்பாடா
- albany => ஆல்பனி
- albanian monetary unit => அல்பேனிய நாணய அலகு
- albanian capital => அல்பானிய தலைநகரம்
- albanian => அல்பேனியன்
- albee => ஆல்பீ
- albeit => என்றாலும்
- alben barkley => அல்பென் பார்க்லே
- alben william barkley => ஆல்பன் வில்லியம் பார்க்லே
- albers => ஆல்பர்ஸ்
- albers-schonberg disease => அல்பர்ஸ்-ஷான்பெர்க் நோய்
- albert => ஆல்பர்ட்
- albert abraham michelson => ஆல்பர்ட் ஆபிரகாம் மைக்கேல்சன்
- albert bruce sabin => ஆல்பர்ட் ப்ரூஸ் சபின்
- albert camus => ஆல்பர்ட் கேமஸ்
Definitions and Meaning of albedo in English
albedo (n)
the ratio of reflected to incident light
albedo (n.)
Whiteness. Specifically: (Astron.) The ratio which the light reflected from an unpolished surface bears to the total light falling upon that surface.
FAQs About the word albedo
அல்பெடோ
the ratio of reflected to incident lightWhiteness. Specifically: (Astron.) The ratio which the light reflected from an unpolished surface bears to the total lig
No synonyms found.
No antonyms found.
albe => ஆல்பே, albatross => அல்பாட்ராஸ், albatrellus ovinus => அல்பாட்ரெல்லஸ் ஓவினஸ், albatrellus dispansus => அல்பேட்ரெல்லஸ் டிஸ்பேன்சஸ், albatrellus => அல்பாட்ரெல்லஸ்,