Tamil Meaning of albert abraham michelson
ஆல்பர்ட் ஆபிரகாம் மைக்கேல்சன்
Other Tamil words related to ஆல்பர்ட் ஆபிரகாம் மைக்கேல்சன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of albert abraham michelson
- albert bruce sabin => ஆல்பர்ட் ப்ரூஸ் சபின்
- albert camus => ஆல்பர்ட் கேமஸ்
- albert edward => ஆல்பர்ட் எட்வர்ட்
- albert einstein => ஆல்பர்ட் ஐன்ஸ்டீன்
- albert francis charles augustus emmanuel => ஆல்பர்ட் பிரான்சிஸ் சார்லஸ் ஆகஸ்டஸ் எம்மானுவேல்
- albert michelson => ஆல்பர்ட் மைக்கேல்சன்
- albert sabin => ஆல்பர்ட் சாபின்
- albert schweitzer => ஆல்பர்ட் ஸ்வைட்சர்
- albert speer => ஆல்பர்ட் ஸ்பியர்
- albert szent-gyorgyi => ஆல்பர்ட் செயிண்ட்-ஜோர்ஜி
Definitions and Meaning of albert abraham michelson in English
albert abraham michelson (n)
United States physicist (born in Germany) who collaborated with Morley in the Michelson-Morley experiment (1852-1931)
FAQs About the word albert abraham michelson
ஆல்பர்ட் ஆபிரகாம் மைக்கேல்சன்
United States physicist (born in Germany) who collaborated with Morley in the Michelson-Morley experiment (1852-1931)
No synonyms found.
No antonyms found.
albert => ஆல்பர்ட், albers-schonberg disease => அல்பர்ஸ்-ஷான்பெர்க் நோய், albers => ஆல்பர்ஸ், alben william barkley => ஆல்பன் வில்லியம் பார்க்லே, alben barkley => அல்பென் பார்க்லே,