Tamil Meaning of albert bruce sabin
ஆல்பர்ட் ப்ரூஸ் சபின்
Other Tamil words related to ஆல்பர்ட் ப்ரூஸ் சபின்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of albert bruce sabin
- albert abraham michelson => ஆல்பர்ட் ஆபிரகாம் மைக்கேல்சன்
- albert => ஆல்பர்ட்
- albers-schonberg disease => அல்பர்ஸ்-ஷான்பெர்க் நோய்
- albers => ஆல்பர்ஸ்
- alben william barkley => ஆல்பன் வில்லியம் பார்க்லே
- alben barkley => அல்பென் பார்க்லே
- albeit => என்றாலும்
- albee => ஆல்பீ
- albedo => அல்பெடோ
- albe => ஆல்பே
- albert camus => ஆல்பர்ட் கேமஸ்
- albert edward => ஆல்பர்ட் எட்வர்ட்
- albert einstein => ஆல்பர்ட் ஐன்ஸ்டீன்
- albert francis charles augustus emmanuel => ஆல்பர்ட் பிரான்சிஸ் சார்லஸ் ஆகஸ்டஸ் எம்மானுவேல்
- albert michelson => ஆல்பர்ட் மைக்கேல்சன்
- albert sabin => ஆல்பர்ட் சாபின்
- albert schweitzer => ஆல்பர்ட் ஸ்வைட்சர்
- albert speer => ஆல்பர்ட் ஸ்பியர்
- albert szent-gyorgyi => ஆல்பர்ட் செயிண்ட்-ஜோர்ஜி
- albert von szent-gyorgyi => ஆல்பர்ட் வான் செய்ன்ட்-ஜோர்ஜி
Definitions and Meaning of albert bruce sabin in English
albert bruce sabin (n)
United States microbiologist (born in Poland) who developed the Sabin vaccine that is taken orally against poliomyelitis (born 1906)
FAQs About the word albert bruce sabin
ஆல்பர்ட் ப்ரூஸ் சபின்
United States microbiologist (born in Poland) who developed the Sabin vaccine that is taken orally against poliomyelitis (born 1906)
No synonyms found.
No antonyms found.
albert abraham michelson => ஆல்பர்ட் ஆபிரகாம் மைக்கேல்சன், albert => ஆல்பர்ட், albers-schonberg disease => அல்பர்ஸ்-ஷான்பெர்க் நோய், albers => ஆல்பர்ஸ், alben william barkley => ஆல்பன் வில்லியம் பார்க்லே,