Tamil Meaning of albee
ஆல்பீ
Other Tamil words related to ஆல்பீ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of albee
- albedo => அல்பெடோ
- albe => ஆல்பே
- albatross => அல்பாட்ராஸ்
- albatrellus ovinus => அல்பாட்ரெல்லஸ் ஓவினஸ்
- albatrellus dispansus => அல்பேட்ரெல்லஸ் டிஸ்பேன்சஸ்
- albatrellus => அல்பாட்ரெல்லஸ்
- albata => அல்பாடா
- albany => ஆல்பனி
- albanian monetary unit => அல்பேனிய நாணய அலகு
- albanian capital => அல்பானிய தலைநகரம்
- albeit => என்றாலும்
- alben barkley => அல்பென் பார்க்லே
- alben william barkley => ஆல்பன் வில்லியம் பார்க்லே
- albers => ஆல்பர்ஸ்
- albers-schonberg disease => அல்பர்ஸ்-ஷான்பெர்க் நோய்
- albert => ஆல்பர்ட்
- albert abraham michelson => ஆல்பர்ட் ஆபிரகாம் மைக்கேல்சன்
- albert bruce sabin => ஆல்பர்ட் ப்ரூஸ் சபின்
- albert camus => ஆல்பர்ட் கேமஸ்
- albert edward => ஆல்பர்ட் எட்வர்ட்
Definitions and Meaning of albee in English
albee (n)
United States dramatist (1928-)
albee (conj.)
Although; albeit.
FAQs About the word albee
ஆல்பீ
United States dramatist (1928-)Although; albeit.
No synonyms found.
No antonyms found.
albedo => அல்பெடோ, albe => ஆல்பே, albatross => அல்பாட்ராஸ், albatrellus ovinus => அல்பாட்ரெல்லஸ் ஓவினஸ், albatrellus dispansus => அல்பேட்ரெல்லஸ் டிஸ்பேன்சஸ்,