Tamil Meaning of albatross
அல்பாட்ராஸ்
Other Tamil words related to அல்பாட்ராஸ்
Nearest Words of albatross
- albatrellus ovinus => அல்பாட்ரெல்லஸ் ஓவினஸ்
- albatrellus dispansus => அல்பேட்ரெல்லஸ் டிஸ்பேன்சஸ்
- albatrellus => அல்பாட்ரெல்லஸ்
- albata => அல்பாடா
- albany => ஆல்பனி
- albanian monetary unit => அல்பேனிய நாணய அலகு
- albanian capital => அல்பானிய தலைநகரம்
- albanian => அல்பேனியன்
- albania => அல்பேனியா
- alban berg => அல்பான் பெர்க்
- albe => ஆல்பே
- albedo => அல்பெடோ
- albee => ஆல்பீ
- albeit => என்றாலும்
- alben barkley => அல்பென் பார்க்லே
- alben william barkley => ஆல்பன் வில்லியம் பார்க்லே
- albers => ஆல்பர்ஸ்
- albers-schonberg disease => அல்பர்ஸ்-ஷான்பெர்க் நோய்
- albert => ஆல்பர்ட்
- albert abraham michelson => ஆல்பர்ட் ஆபிரகாம் மைக்கேல்சன்
Definitions and Meaning of albatross in English
albatross (n)
(figurative) something that hinders or handicaps
large web-footed birds of the southern hemisphere having long narrow wings; noted for powerful gliding flight
albatross (n.)
A web-footed bird, of the genus Diomedea, of which there are several species. They are the largest of sea birds, capable of long-continued flight, and are often seen at great distances from the land. They are found chiefly in the southern hemisphere.
FAQs About the word albatross
அல்பாட்ராஸ்
(figurative) something that hinders or handicaps, large web-footed birds of the southern hemisphere having long narrow wings; noted for powerful gliding flightA
கல்,கழுத்தை நெரித்தல்,डेबिट்,ஊனம்,சிரமம்,குறைபாடு,குறைபாடு,தோல்வியடைதல்,குறைபாடு,பாதிப்பு
நன்மை,சொத்து,கட்டுப்பாடு,விளிம்பு,மார்ஜின்,கூடுதல்,நன்மை,மேலாதிக்கம்,ஆதிக்கம்,உதவி
albatrellus ovinus => அல்பாட்ரெல்லஸ் ஓவினஸ், albatrellus dispansus => அல்பேட்ரெல்லஸ் டிஸ்பேன்சஸ், albatrellus => அல்பாட்ரெல்லஸ், albata => அல்பாடா, albany => ஆல்பனி,