Tamil Meaning of albers
ஆல்பர்ஸ்
Other Tamil words related to ஆல்பர்ஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of albers
- alben william barkley => ஆல்பன் வில்லியம் பார்க்லே
- alben barkley => அல்பென் பார்க்லே
- albeit => என்றாலும்
- albee => ஆல்பீ
- albedo => அல்பெடோ
- albe => ஆல்பே
- albatross => அல்பாட்ராஸ்
- albatrellus ovinus => அல்பாட்ரெல்லஸ் ஓவினஸ்
- albatrellus dispansus => அல்பேட்ரெல்லஸ் டிஸ்பேன்சஸ்
- albatrellus => அல்பாட்ரெல்லஸ்
- albers-schonberg disease => அல்பர்ஸ்-ஷான்பெர்க் நோய்
- albert => ஆல்பர்ட்
- albert abraham michelson => ஆல்பர்ட் ஆபிரகாம் மைக்கேல்சன்
- albert bruce sabin => ஆல்பர்ட் ப்ரூஸ் சபின்
- albert camus => ஆல்பர்ட் கேமஸ்
- albert edward => ஆல்பர்ட் எட்வர்ட்
- albert einstein => ஆல்பர்ட் ஐன்ஸ்டீன்
- albert francis charles augustus emmanuel => ஆல்பர்ட் பிரான்சிஸ் சார்லஸ் ஆகஸ்டஸ் எம்மானுவேல்
- albert michelson => ஆல்பர்ட் மைக்கேல்சன்
- albert sabin => ஆல்பர்ட் சாபின்
Definitions and Meaning of albers in English
albers (n)
United States painter born in Germany; works characterized by simple geometrical patterns in various colors (1888-1976)
FAQs About the word albers
ஆல்பர்ஸ்
United States painter born in Germany; works characterized by simple geometrical patterns in various colors (1888-1976)
No synonyms found.
No antonyms found.
alben william barkley => ஆல்பன் வில்லியம் பார்க்லே, alben barkley => அல்பென் பார்க்லே, albeit => என்றாலும், albee => ஆல்பீ, albedo => அல்பெடோ,