Tamil Meaning of albert einstein
ஆல்பர்ட் ஐன்ஸ்டீன்
Other Tamil words related to ஆல்பர்ட் ஐன்ஸ்டீன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of albert einstein
- albert edward => ஆல்பர்ட் எட்வர்ட்
- albert camus => ஆல்பர்ட் கேமஸ்
- albert bruce sabin => ஆல்பர்ட் ப்ரூஸ் சபின்
- albert abraham michelson => ஆல்பர்ட் ஆபிரகாம் மைக்கேல்சன்
- albert => ஆல்பர்ட்
- albers-schonberg disease => அல்பர்ஸ்-ஷான்பெர்க் நோய்
- albers => ஆல்பர்ஸ்
- alben william barkley => ஆல்பன் வில்லியம் பார்க்லே
- alben barkley => அல்பென் பார்க்லே
- albeit => என்றாலும்
- albert francis charles augustus emmanuel => ஆல்பர்ட் பிரான்சிஸ் சார்லஸ் ஆகஸ்டஸ் எம்மானுவேல்
- albert michelson => ஆல்பர்ட் மைக்கேல்சன்
- albert sabin => ஆல்பர்ட் சாபின்
- albert schweitzer => ஆல்பர்ட் ஸ்வைட்சர்
- albert speer => ஆல்பர்ட் ஸ்பியர்
- albert szent-gyorgyi => ஆல்பர்ட் செயிண்ட்-ஜோர்ஜி
- albert von szent-gyorgyi => ஆல்பர்ட் வான் செய்ன்ட்-ஜோர்ஜி
- albert ware => ஆல்பர்ட் வெயர்
- alberta => ஆல்பர்ட்டா
- alberti => ஆல்பர்டி
Definitions and Meaning of albert einstein in English
albert einstein (n)
physicist born in Germany who formulated the special theory of relativity and the general theory of relativity; Einstein also proposed that light consists of discrete quantized bundles of energy (later called photons) (1879-1955)
FAQs About the word albert einstein
ஆல்பர்ட் ஐன்ஸ்டீன்
physicist born in Germany who formulated the special theory of relativity and the general theory of relativity; Einstein also proposed that light consists of di
No synonyms found.
No antonyms found.
albert edward => ஆல்பர்ட் எட்வர்ட், albert camus => ஆல்பர்ட் கேமஸ், albert bruce sabin => ஆல்பர்ட் ப்ரூஸ் சபின், albert abraham michelson => ஆல்பர்ட் ஆபிரகாம் மைக்கேல்சன், albert => ஆல்பர்ட்,