Tamil Meaning of albert ware
ஆல்பர்ட் வெயர்
Other Tamil words related to ஆல்பர்ட் வெயர்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of albert ware
- albert von szent-gyorgyi => ஆல்பர்ட் வான் செய்ன்ட்-ஜோர்ஜி
- albert szent-gyorgyi => ஆல்பர்ட் செயிண்ட்-ஜோர்ஜி
- albert speer => ஆல்பர்ட் ஸ்பியர்
- albert schweitzer => ஆல்பர்ட் ஸ்வைட்சர்
- albert sabin => ஆல்பர்ட் சாபின்
- albert michelson => ஆல்பர்ட் மைக்கேல்சன்
- albert francis charles augustus emmanuel => ஆல்பர்ட் பிரான்சிஸ் சார்லஸ் ஆகஸ்டஸ் எம்மானுவேல்
- albert einstein => ஆல்பர்ட் ஐன்ஸ்டீன்
- albert edward => ஆல்பர்ட் எட்வர்ட்
- albert camus => ஆல்பர்ட் கேமஸ்
Definitions and Meaning of albert ware in English
albert ware ()
A soft ornamental terra-cotta pottery, sold in the biscuit state for decorating.
FAQs About the word albert ware
ஆல்பர்ட் வெயர்
A soft ornamental terra-cotta pottery, sold in the biscuit state for decorating.
No synonyms found.
No antonyms found.
albert von szent-gyorgyi => ஆல்பர்ட் வான் செய்ன்ட்-ஜோர்ஜி, albert szent-gyorgyi => ஆல்பர்ட் செயிண்ட்-ஜோர்ஜி, albert speer => ஆல்பர்ட் ஸ்பியர், albert schweitzer => ஆல்பர்ட் ஸ்வைட்சர், albert sabin => ஆல்பர்ட் சாபின்,