Tamil Meaning of st. luke
செயின்ட் லூக்
Other Tamil words related to செயின்ட் லூக்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of st. luke
- st. lucia => செயின்ட் லூசியா
- st. louis => சேண்ட் லூயிஸ்
- st. leo i => புனித லியோ முதலாம்
- st. lawrence seaway => சென்ட் லாரன்ஸ் கடல்வழி
- st. lawrence river => சான் லாரன்ஸ் நதி
- st. lawrence => சேண்ட் லாரன்ஸ்
- st. kitts and nevis => செயிண்ட் கிட்ஸ் மற்றும் நேவிஸ்
- st. kitts => செயிண்ட் கிட்ஸ்
- st. jude => செயிண்ட் ஜூட்
- st. joseph => செயின்ட் ஜோசப்
- st. maarten => செயின்ட் மார்ட்டின்
- st. mark => செயின்ட் மார்க்
- st. martin => செயின்ட் மார்ட்டின்
- st. mary magdalen => புனித மேரி மகதலேனா
- st. mary magdalene => புனித மேரி மகதலேனா
- st. mary of bethlehem => சேண்ட். மெரீ ஆப் பெத்லெஹெம்
- st. matthew => புனித மேத்யூ
- st. matthew the apostle => புனித மத்தேயு தி அப்போஸ்தலர்
- st. nicholas => புனித ניக்கோலஸ்
- st. nick => செயிண்ட் நிக்க்
Definitions and Meaning of st. luke in English
FAQs About the word st. luke
செயின்ட் லூக்
No synonyms found.
No antonyms found.
st. lucia => செயின்ட் லூசியா, st. louis => சேண்ட் லூயிஸ், st. leo i => புனித லியோ முதலாம், st. lawrence seaway => சென்ட் லாரன்ஸ் கடல்வழி, st. lawrence river => சான் லாரன்ஸ் நதி,