Tamil Meaning of st. lawrence seaway
சென்ட் லாரன்ஸ் கடல்வழி
Other Tamil words related to சென்ட் லாரன்ஸ் கடல்வழி
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of st. lawrence seaway
- st. lawrence river => சான் லாரன்ஸ் நதி
- st. lawrence => சேண்ட் லாரன்ஸ்
- st. kitts and nevis => செயிண்ட் கிட்ஸ் மற்றும் நேவிஸ்
- st. kitts => செயிண்ட் கிட்ஸ்
- st. jude => செயிண்ட் ஜூட்
- st. joseph => செயின்ட் ஜோசப்
- st. johns river => புனித ஜான்ஸ் நதி
- st. john's => செயின்ட் ஜான்ஸ்
- st. johns => சென்ட் ஜான்ஸ்
- st. john the baptist => புனித ஜான் தி பாப்டிஸ்ட்
- st. leo i => புனித லியோ முதலாம்
- st. louis => சேண்ட் லூயிஸ்
- st. lucia => செயின்ட் லூசியா
- st. luke => செயின்ட் லூக்
- st. maarten => செயின்ட் மார்ட்டின்
- st. mark => செயின்ட் மார்க்
- st. martin => செயின்ட் மார்ட்டின்
- st. mary magdalen => புனித மேரி மகதலேனா
- st. mary magdalene => புனித மேரி மகதலேனா
- st. mary of bethlehem => சேண்ட். மெரீ ஆப் பெத்லெஹெம்
Definitions and Meaning of st. lawrence seaway in English
FAQs About the word st. lawrence seaway
சென்ட் லாரன்ஸ் கடல்வழி
No synonyms found.
No antonyms found.
st. lawrence river => சான் லாரன்ஸ் நதி, st. lawrence => சேண்ட் லாரன்ஸ், st. kitts and nevis => செயிண்ட் கிட்ஸ் மற்றும் நேவிஸ், st. kitts => செயிண்ட் கிட்ஸ், st. jude => செயிண்ட் ஜூட்,