Tamil Meaning of st. lawrence
சேண்ட் லாரன்ஸ்
Other Tamil words related to சேண்ட் லாரன்ஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of st. lawrence
- st. kitts and nevis => செயிண்ட் கிட்ஸ் மற்றும் நேவிஸ்
- st. kitts => செயிண்ட் கிட்ஸ்
- st. jude => செயிண்ட் ஜூட்
- st. joseph => செயின்ட் ஜோசப்
- st. johns river => புனித ஜான்ஸ் நதி
- st. john's => செயின்ட் ஜான்ஸ்
- st. johns => சென்ட் ஜான்ஸ்
- st. john the baptist => புனித ஜான் தி பாப்டிஸ்ட்
- st. john the apostle => புனித ஜான் அப்போஸ்தலர்
- st. john river => புனித ஜான் ஆறு
- st. lawrence river => சான் லாரன்ஸ் நதி
- st. lawrence seaway => சென்ட் லாரன்ஸ் கடல்வழி
- st. leo i => புனித லியோ முதலாம்
- st. louis => சேண்ட் லூயிஸ்
- st. lucia => செயின்ட் லூசியா
- st. luke => செயின்ட் லூக்
- st. maarten => செயின்ட் மார்ட்டின்
- st. mark => செயின்ட் மார்க்
- st. martin => செயின்ட் மார்ட்டின்
- st. mary magdalen => புனித மேரி மகதலேனா
Definitions and Meaning of st. lawrence in English
FAQs About the word st. lawrence
சேண்ட் லாரன்ஸ்
No synonyms found.
No antonyms found.
st. kitts and nevis => செயிண்ட் கிட்ஸ் மற்றும் நேவிஸ், st. kitts => செயிண்ட் கிட்ஸ், st. jude => செயிண்ட் ஜூட், st. joseph => செயின்ட் ஜோசப், st. johns river => புனித ஜான்ஸ் நதி,